Assessorament de Lactància a Domicili a Tona i Osona

120.00
Estem compromesos a proporcionar-te suport i orientació personalitzats en el procés d'al*lactament, i això inclou la possibilitat de rebre assistència a casa teva. Aquí tens els detalls del nostre servei:
  • Entrevista Inicial: Abans de la visita presencial, realitzarem una entrevista per conèixer les teves necessitats i preocupacions.
  • Visita Domiciliària de 90 Minuts: Agendarem una visita a casa teva que durarà aproximadament 90 minuts. Aquesta visita es realitzarà amb totes les comoditats perquè et sentis còmoda i segura.
  • Seguiment Posterior: Després de la visita, estarem en contacte durant 15 dies a través de WhatsApp per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir. Si necessites més ajuda o orientació, estem disposats a tornar a fer una visita.
El nostre objectiu és proporcionar-te el suport que necessites per tenir una experiència d'al*lactament exitosa i satisfactòria. Estem aquí per ajudar-te en tot el procés i assegurar-nos que et sentis ben atesa i confiada en aquesta etapa important de la teva vida com a mare.

Assessorament de lactància online i a domicili

45.00
El nostre servei d'assessorament de lactància està dissenyat per proporcionar-te el suport i l'acompanyament que necessites, ja sigui a través de sessions en línia o visites a domicili. Comencem amb una entrevista inicial per conèixer-te millor i adaptar-nos a les teves necessitats individuals. El servei inclou:
  • 1 videotrucada de 45 minuts a 1 hora: A través d'aquesta sessió en línia, podrem abordar les teves preguntes i preocupacions, i proporcionar-te orientació personalitzada sobre l'al*lactament.
  • Seguiment de 7 dies a través de WhatsApp: Estarem disponibles per a tu durant una setmana completa per respondre a les teves consultes i proporcionar-te suport continuat.
Ja sigui que prefereixis l'assessorament en línia o la comoditat de les visites a domicili, estem aquí per fer que la teva experiència d'al*lactament sigui el més fàcil i satisfactòria possible. Ens adaptem a les teves necessitats per assegurar-nos que rebois l'ajuda que mereixes.

Assessorament i resolució de dubtes

20.00
Aquest servei t'ofereix l'oportunitat de tenir una sessió personalitzada de 30 minuts a través de videotrucada o trucada telefònica, en la qual podràs abordar i resoldre qualsevol pregunta o inquietud relacionada amb l'al·letament i el procés d'amamantament. Durant aquests 30 minuts, estaràs en mans d'un professional de la lactància amb experiència, que t'ajudarà a aclarir qualsevol dubte que puguis tenir. Ja sigui sobre tècniques d'al·letament, problemes comuns que poden sorgir, o consells pràctics per a una experiència d'al·letament més tranquil·la i exitosa. Aquesta sessió de consulta està dissenyada per proporcionar-te assistència immediata i orientació específica en el moment en què més ho necessitis, amb l'objectiu de fomentar una experiència positiva i satisfactòria d'al·letament tant per a la mare com per al nadó. Estem aquí per ajudar-te a superar els reptes i aconseguir un al·letament exitós

A la carta

Estem encantats de poder oferir-te un servei totalment personalitzat i a la carta per atendre les teves necessitats específiques. Si tens requisits especials o desitges un servei adaptat a les teves preferències individuals, t’animem a omplir la següent sol·licitud per aconseguir el servei que estàs buscant.
Un cop rebem la teva sol·licitud, ens posarem en contacte amb tu per discutir els detalls, confirmar la disponibilitat i proporcionar-te un pressupost personalitzat si és necessari. Estem compromesos a fer que la teva experiència sigui excepcional i satisfactòria, i estem aquí per ajudar-te a obtenir exactament el que necessites. Gràcies per confiar en nosaltres per al teu servei personalitzat.